Vakantiehuis Pimpelmees – Hulshorst

Geniet in Vakantiehuis Pimpelmees (4 personen) van een vakantie of weekendje weg in Hulshorst in 2021 (provincie Gelderland). Dit prachtig moderne vakantieappartement is werkelijk van alles voorzien om u een fantastische vakantie te bezorgen. Kom tot rust met een goede nachtrust op de boxspring bedden en geniet van een ontbijt in de zon op het terras voor het huis. Vanaf het terras van dit tiny house kijkt u direct op de kleine kinderboerderij van het vakantiepark waar u vele kippen en enkele geitjes ziet lopen.Het park is gelegen aan de rand van de Veluwe. Ontdek de prachtige zandverstuivingen, heidegebieden en bossen die dit natuurgebied rijk is. Zowel per fiets als wandelend is er enorm veel moois te zien. Hulshorsterzand maakt deel uit van de Leuvenumse bossen en is 1 van de weinige grote aaneengesloten zandstuifgebieden. Er zijn hier vele zeldzame planten en dieren te vinden, denk hierbij aan de duinpierper, nachtzwaluw, mierenleeuw of de kleine hagedis. Kortom, deze woestijn van de Veluwe is ook zeker een bezoekje waard.Het Veluwemeer vindt u op korte afstand dus wil je lekker zwemmen, sporten aan het water of surfen dan bent u hier mee dan welkom! De kleinere onder het gezelschap hoeven zich ook zeker niet te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan het Dolfinarium, de Apenheil of Walibi Holland.Naast de kinderboerderij beschikt het vakantiepark ook over een hobby imkerij. Benieuw naar de smaak van deze verse honing of nieuwsgierig naar de bijen? Laat het even weten want de eigenaren nemen je graag mee in de wereld van een Imker.

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Pimpelmees
 

Op vakantie met je huisdier - Vakantiehuis Pimpelmees - Hulshorst

Aanbieder Vakantiehuis Pimpelmees – Hulshorst – Vakantie 2021

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2021.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Verder hebben ze delanden welke ze in het aanbod ; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen 2021
 

Vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021

Een vakantiehuis boeken voor 2021 kan ook bij:

Bungalow.Net biedt meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa. Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt. Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiehuizen in vrijwel alle Europese landen kan aanbieden. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes en vakanties in 2021 altijd beschikken over de beste woningen.

Villa Expert – Deze aanbieder van vakantiehuizen heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe. Ideaal voor een heerlijke vakantie Italie in 2021.

La Casita is gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Zuid Spanje. Op de site van Lacasita vindt men een compleet aanbod van Traditioneel Spaanse Finca’s met luxe bungalows vlakbij Malaga, elk met een prive-zwembad om de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat te bieden. Er kan op een eenvoudige en effeciente wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden. Op de meer dan 30 golfbanen in de directe omgeving van de La Casita Villa’s worden compleet verzorgde golfarrangementen aangeboden.