Vakantiehuis Lieverderbosch – Lieveren

Geniet in Vakantiehuis Lieverderbosch (6 personen) van een vakantie of weekendje weg in Lieveren in 2021 (provincie Drenthe). Vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen omgrind door bossen en velden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De inrichting van het vakantiehuis is gezellig en modern. De openslaande deuren vanuit de woonkamer bieden toegang tot de tuin met vrij uitzicht op de ruime tuin.

De vakantiewoning Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met deuren naar de tuin en een luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloop stortdouche. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer. De open keuken met eettafel en woonkamer zijn van alle makken voorzien en bieden een fijne basis voor vakantie. Lieveren is een prachtig dorpje gelegen ten zuidoosten van Roden, ten zuidwesten van Peize en ten noorden van Norg, slechts 18 kilometer rijden ten zuiden van Groningen stad en 20 kilometer rijden van Assen centrum.

Het dorp staat bekend om de mooie natuur in de omgeving. Dit is goed te zien op de weg van Roden naar Lieveren, een prachtige route.Ten noorden van het dorp ligt natuurreservaat Lieverderbosch met zijn unieke flora en fauna in het beekdal. Rond Lieveren kunt u prima wandelen en fietsen door de mooie natuur. Voor de kinderen is er een subtropisch zwembad en een natuur water strand in de regio. In de dorpen rond Liveren zijn in verschillende jaargetijden activiteiten te doen. Jaarmarkten, rommelmarkten, grasbaan races, een bezoek aan het speelgoed museum in Roden, het gevangenis museum in Veenhuizen, een bezoek aan de bierbrouwerij, Maallust, in Veenhuizen met proeflokaal of een dagje naar Groningen voor het stripmuseum of uitgebreid winkelen. Er is altijd genoeg te doen in de omgeving!

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Lieverderbosch
 

Op vakantie met je huisdier - Vakantiehuis Lieverderbosch - Lieveren

Aanbieder Vakantiehuis Lieverderbosch – Lieveren – Vakantie 2021

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2021.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Verder hebben ze delanden welke ze in het aanbod ; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen 2021
 

Vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021

Een vakantiehuis boeken voor 2021 kan ook bij:

Bungalow.Net biedt meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa. Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt. Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiehuizen in vrijwel alle Europese landen kan aanbieden. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes en vakanties in 2021 altijd beschikken over de beste woningen.

Villa Expert – Deze aanbieder van vakantiehuizen heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe. Ideaal voor een heerlijke vakantie Italie in 2021.

La Casita is gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Zuid Spanje. Op de site van Lacasita vindt men een compleet aanbod van Traditioneel Spaanse Finca’s met luxe bungalows vlakbij Malaga, elk met een prive-zwembad om de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat te bieden. Er kan op een eenvoudige en effeciente wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden. Op de meer dan 30 golfbanen in de directe omgeving van de La Casita Villa’s worden compleet verzorgde golfarrangementen aangeboden.