Vakantiehuis D’Azur – Leimuiden

Geniet in Vakantiehuis D’Azur (4 personen) van een vakantie of weekendje weg in Leimuiden in 2021 (provincie Zuid-Holland). Deze fantastische drijvende woning voor 4 personen ligt aan de rand van een jachthaven waardoor u een prachtig panoramisch uitzicht over het water heeft. Het grote dakterras zorgt ook voor een vrij uitzicht over de Westeinderplassen. Gelegen in Leimuiden, op de grens van Noord- en Zuid-Holland.Er zijn 2 terrassen aanwezig; een klein terras beneden, ideaal voor een ontbijt en lunch, en het grote zonnedek op het dak. Hier staan ook een fijne lounge-set waarmee u heerlijk kunt genieten van mooie zonnig dagen.Met 2 slaapkamers, een ruime, lichte en moderne woonkamer met open keuken en een badkamer met douche is deze woning perfect voor gasten die houden van de watersportsfeer maar niet op een echte boot willen verblijven.In de jachthaven zelf is een receptie, restaurant en watersportwinkel aanwezig. Hier kunt u verschillende watersportartikelen huren zodat uw verblijf extra leuk wordt! Denk hierbij aan een sloep, SUP-board en andere fun boards.Op de Westeinderplassen zijn er voor jong en oud watersportactiviteiten te beleven, bijvoorbeeld zeilcursussen.Omdat deze woning zich op de grens van Noord- en Zuid-Holland bevindt, liggen kleinere kustplaatsen als Noordwijk en Katwijk op ongeveer 20 minuten rijden. Amsterdam en Haarlem liggen ook op korte afstand.

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – D’Azur
 

Op vakantie met je huisdier - Vakantiehuis D'Azur - Leimuiden

Aanbieder Vakantiehuis D’Azur – Leimuiden – Vakantie 2021

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2021.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Verder hebben ze delanden welke ze in het aanbod ; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen 2021
 

Vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021

Een vakantiehuis boeken voor 2021 kan ook bij:

Villa Expert – Deze aanbieder van vakantiehuizen heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe. Ideaal voor een heerlijke vakantie Italie in 2021.

Bungalow.Net biedt meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa. Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt. Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiehuizen in vrijwel alle Europese landen kan aanbieden. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes en vakanties in 2021 altijd beschikken over de beste woningen.

La Casita is gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Zuid Spanje. Op de site van Lacasita vindt men een compleet aanbod van Traditioneel Spaanse Finca’s met luxe bungalows vlakbij Malaga, elk met een prive-zwembad om de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat te bieden. Er kan op een eenvoudige en effeciente wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden. Op de meer dan 30 golfbanen in de directe omgeving van de La Casita Villa’s worden compleet verzorgde golfarrangementen aangeboden.