Vakantiehuis Bonte Specht – Epe

Geniet in Vakantiehuis Bonte Specht (4 personen) van een vakantie of weekendje weg in Epe in 2021 (provincie Gelderland). Dit mooie en ruime 4-persoons vakantiehuis is gelegen op recreatiepark De Veldkamp. Het vakantiechalet beschikt over een goed aangelegde tuin met een gezellig terras. De tuin is volledig omheind waardoor dit vakantiehuis bijzonder huisdiervriendelijk is. Via een poort aan de achterzijde van de tuin kunt u snel de natuur in. Het chalet beschikt over 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met in een aansluitende kamer een extra eenpersoonsbed. De andere slaapkamer beschikt over een stapelbed geschikt voor twee personen. Recreatiepark De Veldkamp is een kleinschalig familiepark. De bossen van nationaalpark de Veluwe bevinden zich zeer nabij. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen in de prachtige natuur met bossen, vennen en heidevelden. Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad van maximaal 70 cm diep met een glijbaantje en een apart bassin voor de allerkleinsten. Op het park bevinden zich meerdere speelhoeken en de speelzaal biedt uitkomst bij slecht weer. Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen. Breng ook zeker een bezoek aan Paleis het Loo, Kasteel Cannenburch, Welness de Veluwse bron en het Anton Pieck museum. Het gezellig centrum van Epe heeft de nodige faciliteiten. Het Dolfinarium, Walibi Holland en Dierenpark Wissel zorgen voor leuke dagjes uit. Omheinde tuin:Laagste punt: 80 cmMateriaal: Gaas bevestigd aan palenPoort: 80 cm Materiaal: Hout en gaas

Lees alles over dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Bonte Specht
 

Op vakantie met je huisdier - Vakantiehuis Bonte Specht - Epe

Aanbieder Vakantiehuis Bonte Specht – Epe – Vakantie 2021

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2021.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Verder hebben ze delanden welke ze in het aanbod ; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen 2021
 

Vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021

Een vakantiehuis boeken voor 2021 kan ook bij:

Bungalow.Net biedt meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa. Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt. Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiehuizen in vrijwel alle Europese landen kan aanbieden. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes en vakanties in 2021 altijd beschikken over de beste woningen.

Villa Expert – Deze aanbieder van vakantiehuizen heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe. Ideaal voor een heerlijke vakantie Italie in 2021.

La Casita is gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Zuid Spanje. Op de site van Lacasita vindt men een compleet aanbod van Traditioneel Spaanse Finca’s met luxe bungalows vlakbij Malaga, elk met een prive-zwembad om de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat te bieden. Er kan op een eenvoudige en effeciente wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden. Op de meer dan 30 golfbanen in de directe omgeving van de La Casita Villa’s worden compleet verzorgde golfarrangementen aangeboden.