Singlereizen

De leukste reizen voor singles in 2021 van de beste aanbieders. Wil je ook genieten tijdens 1 van de fantastische singlereizen in 2021? Bekijk dan de vakantie mogelijkheden bij onderstaande aanbieders. Ze hebben alleen een mooi aanbod van reizen en vakanties voor singles in 2021. Heb jij al een idee waar je naar toe wilt?
 

KRAS reizen voor singles in 2021

Tip: Singlereizen 2021 van KRAS

Singles, ga vooral eens met andere alleenstaanden reizen. En vier samen op een ongedwongen manier vakantie, op vakantiebestemmingen waar ook ter wereld. Of u nu kiest voor een stedentrip, actieve singlereis of een rondreis, uw singlevakantie maakt u altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hierdoor is het mogelijk om prachtige steden te verkennen, unieke bezienswaardigheden te bewonderen en leert u nieuwe mensen kennen. Er is een ruim aanbod van single reizen binnen Europa én daarbuiten, waarbij de reisleiders van Kras een onvergetelijk dagprogramma hebben samengesteld. Maar mocht u nu een dagje ‘alleen op reis’ willen, dan kan dat natuurlijk ook.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft Kras verschillende soorten reizen voor singles, met voor ieder wat wils. Bent u graag lekker sportief bezig op vakantie? Kies dan voor een actieve vakantie. En verken de omgeving van uw bestemming al wandelend door de bergen, fietsend door de bossen of zeilend op zee. Of combineer juist eens een zonvakantie met een avontuurlijke singlevakantie, door een reis te boeken naar zonnige bestemmingen als Curaçao, Griekenland of Spanje.

Lees verder op: Kras singlevakanties
 

Summit travel wintersport singlereizen 2021

Meer aanbieders singlereizen in 2021

Aktiva tours single vakanties behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Binnen de groepsreizen hebben we singlereizen: reizen waarin alle reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven – een alleengáánde hoeft trouwens in het dagelijks leven niet perse een alleenstáánde te zijn! Op de singledata zijn extra veel 1-persoonskamers beschikbaar, hoewel indeling (met een andere reiziger van hetzelfde geslacht) vaak ook gewoon mogelijk is.

Src-reizen 2021 – De groepsreizen en individuele reizen (ook voor singles) van SRC zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!