Duikvakanties

Kies voor 1 van de duikvakanties in 2021 bij deze duikvakantie aanbieders. We hebben een aantal tips voor je waar je de leukste duikvakanties op de mooiste bestemmingen kunt boeken. De accommodaties zijn altijd dichtbij de duik hotspots gelegen. Bekijk de mogelijkheden en boek je duikvakantie voor 2021.
 

TUI duiken op vakantie 2021

Tip: TUI duikvakanties in 2021

TUI biedt een uitgebreid aanbod duikbestemmingen binnen en buiten Europa. Ga bijvoorbeeld duiken in de Rode Zee van Egypte, waar bijna 800 kilometer aan 500 jaar oud rif te ontdekken is. Egypte wordt niet voor niets gezien als de beste duikplek ter wereld! Maar TUI reist ook naar ’s werelds tweede beste duikbestemming: Bonaire! De Caribische Zee is het woongebied van zeeschildpadden, tropische vissen en kleurrijke koralen.

Wist je dat ook Varadero in Cuba meer dan 30 duikspots heeft? En dat er op Sal (Kaapverdië) onderwater vulkanische rotswanden zijn waar je kunt grotduiken? Als je minder ver van huis wilt, kan je natuurlijk ook kiezen voor een van de duiklanden aan de Middellandse Zee.

Bekijk de mogelijkheden op: TUI duikvakantie bestemmingen 2020

 

vroegboekkorting duikvakanties 2021 D-reizen

Meer aanbieders van voordelige duikvakanties in 2021

Sunweb duikreizen 2021 – De duikvakantie bestemmingen van Sunweb beschikken over prachtige onderwaterschatten die voor duikers van alle niveaus meer dan de moeite waard zijn om te ontdekken. Op de duikbestemmingen zijn diverse duikscholen te vinden die je kunnen faciliteren in cursussen en betrouwbaar duikmateriaal. Na het duiken is het tijd om te ontspannen en uit te rusten in een accommodatie in buurt. Je vindt hier veelzijdig aanbod, waar je je volledig kan opladen. Ontdek duikvakanties in 2021 naar Egypte, Spanje en Griekenland.